Hoi! Leuk dat je er weer bent.

 

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen ben ik klaar voor de stage. Deze week wil ik jullie even kort mee nemen met de laatste dingen die ik doe voordat de stage echt gaat beginnen. Laten we beginnen!

 

Deze week heb ik nog veel dingen gedaan die je een keer per jaar moet doen. Denk aan naar de tandarts gaan maar ook moest ik een nieuw paspoort aanvragen. Verder heb ik deze week veelal geprobeerd afscheid te nemen van mensen: Afgelopen zaterdag ben ik voor de laatste keer voorlopig bij Marc geweest, Maandag ben ik verrast door een groep vrienden en ik ben nog voor de laatste keer wezen bowlen. Verder heb ik vorige week afscheid genomen van TSN Thuiszorg. Alle collega's kregen daar een chocolade reep en bij Zorggroep Drenthe staan nu 3 gevulde potten met snoep en chocolade à 4 Kg. Ik moet zeggen de laatste dagen begint de spanning wel steeds meer toe te nemen, maar dat is logisch.

 

Ik heb er in ieder geval veel zin in! Jullie horen van mij vanaf volgende week onder het kopje: Blog Van De Week, onder dit kopje staat nu eerst een Poll, als jullie deze in willen vullen voor mij wordt dat gewaardeerd. Graag zie ik jullie daar!

 

Salut!

Foto: Snoep en chocola voorraad voor Zorggroep Drenthe.