Hoi! Leuk dat je er weer bent en welkom bij mijn nieuwe blog.

 

Met nog een paar dagen te gaan tot de buitenland stage krijg ik regelmatig de vraag: "Ben je er klaar voor?" en "Wanneer ga je?" Om die vragen te beantwoorden neem ik jullie mee in deze blog. 

Voor we vaan beginnen. Ook deze week ben ik bezig geweest met de site. Ik heb een abbonement aangeschaft om de site beter te laten draaien en zonder advertenties. De link is nu veranderd naar www.ibpv.nl in plaats van www.ibpv.jouwweb.nl ik hoop dat deze kleine veranderingen er voor zorgen dat jullie het leuker en fijner vinden om mij te volgen.

 

Wat betreft stage en vertrek zal ik 12 Februari gaan vertrekken en de stage zal 14 Februari gaan beginnen. En de stage zal eindigen op 1 Juli dit jaar. En als alles goed gaat ben ik dan afgestuurd verpleegkundige Niveau 4.

 

En dan natuurlijk het belangrijkste antwoord op de vraag: "Ben je er klaar voor?" Dat wisselt per dag en eigenlijk ook per moment. Maar als ik realistisch moet blijven ben ik er administratief klaar voor behalve dat er vanuit de Erasmus+ beurs nog niks bekend is. Verder is alles getekend wat getekend moet worden en is alles geregeld wat er geregeld moet worden. Maar om te zeggen dat ik er zelf klaar voor ben is lastig. Momenteel zie ik op tegen de taal en culturele verschillen. Dit omdat Belgen vinden dat Nederlanders grof gebekt zijn en erg direct. Maar hierop zal ik mij natuurlijk moeten aanpassen zoals ik dat in mijn voorgaande stages ook heb gedaan. Dus opzich ben ik er klaar voor! Maar de spanning begint toch wel wat toe te nemen. 

 

Dat was hem weer voor deze week! Ik hoop jullie volgende week nog 1 keer te kunnen zien voor dat de stage zal gaan beginnen, hierna zal de blog geopend worden onder Blog van de Week. 

 

Zoals altijd: Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties. Laat ze hieronder achter.

 

Salut!