Hoi! Leuk dat je er weer bent!

 

Vorige week heb ik jullie meegenomen in het financiële plaatje rondom de I-BPV.  Deze week ga ik met jullie kijken naar alles wat ik zoal moet gaan inpakken voor het zo ver is. Verder heb ik goed nieuws! Al het papieren regelwerk is rond en in principe kan ik straks zonder problemen op stage gaan. Echter: Niks is zeker tot je op locatie bent. Verder ben ik deze week bezig geweest met de site. Binnenkort zijn er korte blogs te lezen onder het kopje: Blog Van De Week. Onder dit kopje zal ik elke week een kort verhaal schrijven wat ik zoal heb meegemaakt op en naast de werkvloer. De verhalen zoals je die nu kent zijn dan geen verleden tijd, deze zullen alleen minder vaak online komen. Verder kunnen jullie nu een reactie achterlaten onder aan de pagina. 

Laten we gaan beginnen met het inpakken.

 

Zoals je waarschijnlijk zelf ook al had voorspeld zal ik veel in moeten pakken voordat ik naar België kan gaan. Op mijn Facebook zal een video komen te staan, hierop kunnen jullie mijn kamer zien. De kamer is ongeveer 4m x 4m groot. Op de video lijkt het een wat kille kamer, dit komt omdat alles nog in de ''ziekenhuis opstelling'' staat.  Als ik ingetrokken ben met mijn spullen zal ik uiteraard een foto delen van hoe de kamer is geworden. Om deze kamer wat leuk in te richten heb ik het volgende ingepakt: Sfeerlampjes, sprei voor over het bed, ladekast, schilderij, planten, traag schuim topper voor op bed en een vloerkleedje. Alles gaat mee om de kamer wat meer sfeer te geven. Naast dat mijn kamer leuk ingericht moet zijn moet ik natuurlijk ook kleding meenemen, beddengoed en handdoeken. (En wat betreft de was, ik kan wassen op werk en wasserij moeder ;) ) Persoonlijke verzorgingsspullen zoals shampoo, gel, lenzenvloeistof, deo en parfum. Verder moet ik nog wat dingen inpakken die handig zijn om mee te nemen. Zoals een laptop, lader, stekkerdoos, boeken en uiteraard de examens voor de studie. 

 

Nu ik zo terug zit te lezen lijkt het eigenlijk minder dan wat het in werkelijkheid is. Maar ach, gelukkig heeft de kofferbak genoeg ruimte!

 

Dat was hem voor deze week, over 3 week zal de stage beginnen! Ik heb er zin en ik hoop dat jullie mij blijven volgen in de komende weken/maanden! Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt laat ze hieronder of op Facebook achter.

 

Salut!