Hoi! Leuk dat je er weer bent.

 

Vorige week hebben jullie kunnen lezen wat ik zoal administratief heb moeten regelen. Deze week neem ik jullie mee wat ik privé zoal heb geregeld. Denk hierbij aan oppas voor de hond en het hebben van een bestuursfunctie. 

 

Voor we gaan beginnen wil ik mijn excuses aanbieden voor het niet uploaden vorige week! Er was op werk het NORO virus uitgebroken en dit heeft mij ook te pakken gekregen dus 4 dagen ziek thuis op de bank gezeten. Maar genoeg over ziek zijn laten we kijken wat ik zoal heb moeten regelen.

 

Zoals de meesten van jullie weten heb ik een eigen hond, Bella. In de tijd dat ik in België zit kan ik niet voor Bella zorgen. Gelukkig is dit opgelost en kunnen mijn moeder en vriendin op Bella passen. Uiteraard blijf ik gewoon garant staan voor de onkosten. Verder weten sommige dat ik in het bestuur zit van de Bowling Vereniging Eelde. Wij zijn een klein bestuur van drie bestuursleden. Gelukkig na een avondje vergaderen is ook dit opgelost, ik blijf bestuurs lid en word gewoon op de hoogte gehouden van de stand van zaken door af en toe een belletje te doen. 

 

Eigenlijk had ik deze week met betrekking tot Stage niet veel te regelen en te organiseren. Aangezien ik op dit moment in Lissabon zit houd ik het kort. Waar we volgende week naar gaan kijken zien jullie dan. Aangezien de I-BPV nog maar een maand weg is vind ik vast wat om jullie over te vertellen.

 

Ik zie jullie graag weer bij de volgende post!