Week 11 en 12: Veel werken.

Gepubliceerd op 8 mei 2022 om 18:51

Hoi! Leuk dat je er weer bent.

Ook deze week weer een 2 weekse blog. Ik probeer het bij te houden maar ik werk momenteel erg veel en het is ook lastig om over elke dag iets te schrijven. Hierom probeer ik het nu elke 2 week te plaatsen. 

 

Week  11: Deze week heb ik een start met de examens gemaakt. Helaas had ik bij het eerste examen 1 onvoldoende wat resulteerde in een onvoldoende voor het gehele examen. Erg jammer maar goed, we gaan het gewoon nog eens proberen. Verder heb ik nog een examen gedaan en deze is afgerond met een voldoende. Ook ben ik nog bezig geweest met mijn verslag voor het vak Internationale stage, deze moest gaan over cultuurverschillen tussen Nederland en België. Verder heb ik deze week nog speciaal bier gehaald voor een kennis. Dit bier word alleen hier in de buurt gebrouwen en was erg lastig om aan te komen. Maar het is gelukt! Deze week heb ik ook te horen gekregen dat ik een week langer op C3 zal staan dan eerst gedacht werd. Verder was ik zondag avond aan het genieten van een film op tv toen er ineens op de deur werd geklopt. Toen ik de deur open deed stond Lianne daar voor mijn neus. Ik was helemaal verbaasd dat ze als verrassing hier heen is gekomen. Aangezien het al wat laat was hebben we alleen nog de Kemmelberg beklommen en toen was het al donker.

 

Week 12: Lianne is hier een paar dagen gebleven en dat was super gezellig. We zijn nog uiteten geweest en zijn weer wezen kijken bij de Last Post ceremonie waar ik eerder al over heb geschreven. Ook hebben we chocolade gehaald bij de beste chocolatier in Ieper. En dat was heerlijk!

Deze week gaat zwaar worden wat betreft stage. Ik heb eerst 2 vroege diensten en dan 1 dag vrij om vervolgens nog eens 4 vroege diensten te moeten werken. Maar ik kan jullie vertellen het is weer gelukt! Ik heb deze week een drain foutloos verwijderd. Meerdere anamneses afgenomen en begin ook steeds meer complimenten te krijgen over mijn West-Vlaams. Verder heb ik mijn verslag afgemaakt voor het vak internationale stage. Ik moet nu nog 4 examens doen waarvan 2 verslagen. De verslagen zijn voor nu het belangrijkste en die hoop ik dan ook in week 13 af te kunnen ronden. Dit omdat deze uiterlijk voor 20 mei voor de eerste beoordeling moeten gaan. Ik sta nog 2 week op C3 en hoop dan ook dat ik alle examens hier kan afronden. Naast dat ik veel werk probeer ik het sporten weer op te pakken, ik ben dan ook nog 4 keer naar de sportschool geweest deze week. 

 

Ik hoop jullie meer te kunnen vertellen over mijn examens over 2 week! En ik hoop jullie dan ook weer te zien. 

Salut en tot dan!

Hieronder nog een foto van mij bij de Sint-Jacobs kerk in Ieper.

Rating: 4 sterren
2 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.