Week 9 en 10. Drukke dagen!

Gepubliceerd op 24 april 2022 om 21:39

Hoi! Leuk dat je er weer bent.

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat jullie van mij gehoord hebben. In tussentijd is er veel gebeurd. Ik heb en tussenevaluatie gehad, ben naar Nederland geweest voor Pasen en nog een weekendje weg geweest naar Centerparcs. Oh ja en had ik al gezegd dat ik 7 diensten gewerkt heb? Hoe de hoogtepunten zijn gegaan lezen jullie hieronder!

Vorige week maandag was er niet veel spannends voor zo ver ik nog weet! Dinsdag was het dan tijd voor de tussenevaluatie. Deze heb ik eigenlijk met vlag en wimpel gehaald, dit betekent dus dat ik mag gaan starten met mijn examens! Woensdag had ik een dagdienst en donderdag weer. Donderdag was het tijd om de koffers te pakken om naar huis te gaan op Vrijdag. Op vrijdag had ik een korte ochtend dienst (08-12) uur. Hierna ben ik samen met mijn studie genoot vertrokken naar huis. Na 4 files en 6 uur rijden was ik dan eindelijk thuis. Zaterdag heb ik rustig aan gedaan en genoten van mijn vrije dag. Zondag heb ik de gehele dag op het terras gezeten met vrienden. Ik kon wel een blog van de week typen maar dan was het waarschijnlijk niet te lezen ;).

 

Dan is het nu tijd voor deze week!

Maandag: Vandaag was het 2de paasdag. Dit hebben we gevierd met schoonfamilie onder het genot van een drankje en neutn schaiten. Dinsdag was het dan tijd om weer af te reizen naar België. Ook dit keer FILE! na 5.5 uur rijden was ik dan ook eindelijk terug in Poperinge.

Dinsdag, woensdag en donderdag: Tijd om stage te lopen, eigenlijk niet veel spannends. Donderdag moest ik wel mijn koffers inpakken. Dit omdat ik vrijdag naar centerparcs ga met mam, lianne, mam haar vriend en zijn dochter en Marc!

Vrijdag: Tijd voor weer een vroege dienst. Na deze dienst ben ik direct vertrokken naar centerparcs (De Vossemeren in Lommel) Na wat file rondom Brussel kwam ik dan eindelijk aan op het park. Even uiteten en zwemmen en toen was het alweer tijd om te slapen.

Zaterdag: Eerst maar eens heerlijk uitslapen na de lange dag van gisteren. Hierna gaan zwemmen en genoten van lekker eten.

Zondag: Vandaag rustig aan gestart, vakantie geboekt naar Parijs en ik ben gaan waterskiën! Na 2x proberen lukte het om goed te blijven staan tot de bocht. Ik kan je vertellen... Dat water is erg koud. Echter na 3x naar de kant te hebben gezwommen na een duik in het water. Begon mijn astma toch wel op te spelen. Toen ik de 4de keer weer in het water belande was het tijd het voor gezien te houden. Het terug zwemmen was erg zwaar. Dit mede door het koude water! Maar wat was het ontzettend vet om eens gedaan te hebben! Na dit was het tijd om wat friet naar binnen te gooien en weer te vertrekken. Na afscheid genomen te hebben van iedereen ben ik naar Poperinge gereden. Hier typ ik dan nu ook de blog. 

 

Ik hoop aankomende week te kunnen met de eerste examens en deze dan ook af te gaan ronden. Dit zodat dit op tijd klaar is voor ik weer van dienst verhuis.

 

Ik hoop jullie volgende week weer te zien bij een nieuwe Blog Van De Week! 

Hieronder nog een foto van het waterskiën.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.