Week 8: Voorbereiden voor de tussenevaluatie.

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 11:29

Hoi! Leuk dat je er weer bent!

Deze week heb ik het erg druk gehad. Ik heb 6 late diensten gedraaid, ik heb 2 verslagen afgerond en ik heb nog 2 keer online les gehad. Hoe dit allemaal ging lezen jullie hieronder!

Maandag: Tijd voor late dienst nummer 1! Vandaag is er niet veel spannends gebeurt. Alles liep goed en er waren geen gekke dingen gebeurt. Ik had alleen tussendoor 2 keer online les gehad. Dit was niet erg handig om te hebben tijdens stage.

Dinsdag: Vandaag heb ik voor het eerst een anamnese afgenomen. Dit is een soort vragenlijst die bij elke patiënt wordt afgenomen zodra hij of zij op de afdeling komt te liggen. Verder had ik vandaag een Engels talige patiënt. Erg leuk om eens mee te mogen maken. Oh en ik heb nog een Nederlander ontmoet in het JYZ. Zij woont al 6 jaar in België en had zelfs wat moeite met de Nederlandse taal. 

Woensdag: Tijd voor late dienst nummer 3! Voor de overdracht om 13:00 uur komt een van de hoofdverpleegkundigen naar mij lopen en vertelt dat ik mij mag gaan melden op de G2. De afdeling waar ik hiervoor stage heb gelopen. Er blijkt ziekte te zijn. Gelukkig heb ik een leuke tijd gehad op G2 en ik had er erg veel zin aan om terug te gaan naar de geriatrie. Normaal gesproken werken op die afdeling 4 collega's en stagiaires. Vandaag waren we met 3 collega's en nog 1 stagiaire. Ik werd dus eigenlijk als volwaardige kracht ingezet. Dit was niet erg om te doen aangezien ik het toch allemaal nog wel ken op G2. 

Donderdag: Vandaag mogen genieten van een dag vrij! Ik heb gesport en boodschappen gedaan. Verder ben ik druk bezig geweest met het maken van de verslagen. Dit omdat ik volgende week mijn tussenevaluatie heb en dan mijn opdrachten af moet hebben.

Vrijdag: Ook vandaag weer een late dienst! Eerst nog maar weer eens bezig met die verslagen en daarna naar stage. Ik heb vandaag 2 drains mogen verwijderen. Dit was voor mij de eerste keer maar mijn collega wou dat ik het ging doen en dat zij mij er door heen praatte. Het ging erg goed en was dan ook erg tevreden dat het mij is gelukt. Het was vandaag wel erg druk en we hebben amper kunnen zitten om wat te eten of te drinken. 

Zaterdag: Eerst was het tijd voor de kwalificatie van de F1 in Australië. Daarna nog even bezig geweest met mijn verslagen en daarna weer tijd voor stage. Vandaag zijn we maar op tijd begonnen met de werkzaamheden van de avond. Bij alle patiënten de parameters nemen. Dus bloeddruk, hartslag, temperatuur en saturatie. Dit deden we op tijd zodat we iets meer tijd zouden over hebben gedurende de rest van de dienst. Echter was het vandaag een rustige dag en hebben we veel kunnen zitten.

Zondag: Vandaag was het dan tijd voor de Race bij de Formule 1. Deze begon om 07:00 uur wat betekent erg vroeg op staan.... Hierna heb ik boodschappen gedaan. Laatste details aan mijn verslag gedaan en begonnen met mijn blog te updaten. Straks is het weer tijd voor een late dienst maar ik post nu maar vast de blog. 

Deze week weer veel mogen leren maar ook veel uren bezig geweest met school. Eigenlijk allemaal niet zo heel spannend. Maar hey dat hoort er ook bij. Dan was dit het voor deze week. Hieronder zien jullie nog een mooie foto van mijn auto na mijn late dienst.

Ik hoop jullie graag volgende week weer te zien bij een nieuwe blog!

Salut!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.