Week 7: Weinig slaap en een leuke tijd.

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 20:42

Hoi, leuk dat je er weer bent!

Deze week heb ik een gezellige week beleeft met weinig slaap. Verder ben ik bezig geweest met een kleine compilatie van de stage tot dusver is gebeurt, deze kunnen jullie hopelijk binnenkort op mijn Facebook zien.  Wat er allemaal verder is  gebeurt is lezen jullie hieronder.

Maandag: Vandaag mocht niemand van de stagiaires werken i.v.m. een schurft besmetting bij een medestagiaire in Poperinge. We hebben de gehele dag, avond en een deel van de nacht met een paar mensen in de keuken gezeten. 

Dinsdag: Vandaag mochten we dan gelukkig weer startten met stage. Een nieuwe afdeling voor mij, super interessant. Ik heb een patiënt gehad met een bloeding en een jongere patiënt die eerder een suïcide poging had gedaan welke was mislukt, hierom lag hij bij ons op de dienst. Na dat ik een late dienst  had gewerkt zijn we weer met een groot deel van de groep in de keuken geëindigd en ook vandaag ging dit weer door tot in de late uurtjes. 

Woensdag: In de ochtend ben ik even bezig geweest met mijn opdrachten en hierna ben ik vertrokken voor een late dienst. Eenmaal op de afdeling begon ik erg veel jeuk te krijgen op mijn armen. Aangezien er een mede stagiaire schurft had, baarde dit mij zorgen. Ik heb contact opgenomen met de dermatoloog. Deze heeft mij tijdens mijn shift gezien, gelukkig kon zij geen schurft bij mij vinden. Echter vond zij wel iets wat op gangetjes van schurft zou kunnen lijken. Hierom wou zij dat ik mijn stage ging staken tot en met vrijdag. Persoonlijk vond ik het wat overdreven, maar goed. Ik ben uiteindelijk om 7 uur terug gekeerd naar Poperinge en ben om 8 uur vertrokken naar huis in Nederland omdat ik een lang weekend had. Uiteindelijk was ik rond 00:30 uur thuis.

Donderdag: Vandaag heb ik rustig aan gedaan en niet veel spannends beleeft.

Vrijdag: Vandaag hadden we een klein feestje met een paar vrienden in Nederland. Zoals je kan voorspellen was dat geen 21:00 uur geworden. Na dit feestje moest Lianne vroeg werken dus ook dit maal je raad het al..... Een korte nacht!

Zaterdag: Na een korte nacht met weinig slaap (en misschien een kleine kater) had ik besloten even rustig aan te doen. Filmpje kijken, huishouden doen en de was draaien. Dit gevoel van rust werd snel verstoort toen er een brief op de mat viel. Ik herkende hem direct het was een brief van de Politie in België. Ik heb blijkbaar te hard gereden bij de traject controle in Gent, hier mocht je 90 en ik heb 110 gereden. De schade? Die was 80 euro, toch jammer van het geld, maar goed dit was de eerste in 5 jaar auto rijden.  In de avond hebben ik en Lianne ons behandeld voor de 2de keer met de zalf tegen schurft. Helaas voelde Lianne zich rond 11 uur niet fit, besloten dat ze toch maar een corona test moet doen. En je raad het al deze was positief, na wat stress en dingen regelen was het tijd om te slapen. Het was inmiddels 00:30 uur en morgen moet ik vroeg op... (Ik mag wel werken omdat ik recent Covid heb gehad en negatief test)

Zondag: Vandaag had ik een korte ochtend dienst bij de Symphonie in Eelde. Na een kort nachtje van ongeveer 6 uur was het opstaan even lastig. Maar het was erg gezellig om weer eens te werken. Ik moet wel denken om mijn taal haha. Soms sprak ik West-Vlaams tegen de cliënten oeps...  Nadat ik vrij was heb ik even boodschappen gedaan voor Lianne. Hierna ben ik in de auto gestapt en heb ik haar naar huis gebracht en ben ik naar België gereden. Na een lange rit van 5 uur ben ik inmiddels weer thuis in België.

 

Eigenlijk is er deze week op gebied van stage niet veel spannends gebeurt. Ik hoop dat ik volgende week meer kan vertellen over de stage. Ik heb dan 6 late diensten en er zal vast genoeg gebeuren! 

Ik hoop jullie volgende week weer te zien bij een nieuwe: Blog Van De Week. Mochten jullie vragen en/of suggesties hebben. Laat ze hieronder achter of op mijn Facebook.

 

Hieronder een foto van de straat naar de Menenpoort in Ieper.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.